Skip to main content

Budući studenti psihologije i međunarodnih odnosa u posjeti IUS-u

Grupa potencijalnih studenata prijavljenih za studijske programe Psihologija i Međunarodni odnosi, posjetila je 4. februara 2022. godine Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS). Nakon kratke prezentacije o IUS-u, docent dr. Aliaksandr Novikau; docent dr. Jahja Muhasilović i vanredni profesor dr. Joseph Jon Kaminski imali su priliku da se obrate potencijalnim studentima Međunarodnih odnosa i razgovaraju o očekivanjima i realnostima ovog studijskog programa. Učenici su bili zainteresovani da saznaju više o nastavnom planu i programu, nastavnim metodama i vannastavnim aktivnostima.

Nedugo zatim, učenici zainteresovani za studijski program Psihologija imali su priliku posjetiti psihološko savjetovalište IUS-a gdje ih je sa studijskim programom upoznao asistent Faruk Obuća. Potencijalnim studentima predstavljene su sve prednosti studija psihologije na IUS-u, uključujući i mogućnost učenja uz pomoć najsavremenije tehnologije, VR naočala.

Testiranje za stipendiju na IUS-u biće organizovano 26. marta. 2022, stoga pozivamo sve zainteresovane maturante srednjih škola da se prijave na https://stipendija.ius.edu.ba/ i osvoje do 100% stipendije!

Share